Aflevering S4.A12. Reverse Cast | Anna Schoemakers Met Sia Ataredian: "Waar Zit Jouw Liefde Voor De Natuur En Tot Welke Actie Leidt Deze Dan?"

S4.A12. Reverse Cast | Anna Schoemakers met Sia Ataredian: "Waar zit jouw liefde voor de natuur en tot welke actie leidt deze dan?"
· Aflevering van de podcast: Heilige Huisjes

Anna bespreekt met Sia zijn liefde voor de natuur en of deze liefde dan ook tot actie leidt. Samen verkennen ze mooie ervaringen in de natuur en wil Anna weten hoe Sia zich inzet voor de natuur. Anna is general director van AidEnvironment, daarvoor was Anna directeur van Greenpeace. Anna studeerde politieke wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Als politicologe werkte ze als directeur van het Klimaatverbond en bij het programmabureau Klimaat voor Ruimte. Dit is de zesde aflevering van Heilige Huisjes: Reverse Cast, waarin de rollen zijn omgedraaid. Stevige denkers en dappere doeners die eerder als tafelgast hebben aangeschoven in Heilige Huisjes, worden nu gastvrouw of gastheer. Ze bevragen mij (Sia Ataredian) over een zelfgekozen thema. Ik geef antwoord vanuit mijn rol als organisatiefilosoof en -adviseur en als mens. 

Heilige Huisjes

Heilige Huisjes

Gemaakt door: Heilige Huisjes Eerste aflevering: 19/06/2022

De podcast Heilige Huisjes heeft in totaal 43 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S4.A12. Reverse Cast | Anna Schoemakers met Sia Ataredian: "Waar zit jouw liefde voor de natuur en tot welke actie leidt deze dan?"

Heilige Huisjes · 25-03-2024

00:00 01:19:22