Aflevering Tour Special | Over Optimaal Presteren Door Voeding, Personalized Plates En Gebruik Van Data En Analyse Bij Team Dsm.

Tour Special | Over optimaal presteren door voeding, personalized plates en gebruik van data en analyse bij Team DSM.
· Aflevering van de podcast: Helden, de podcast

In deze aflevering gaat het over het belang van voeding in het wielrennen. Voormalig profwielrenner Rob Harmeling deelt zijn ervaring. Wat at hij toen hij in 1992 een Touretappe won?   Barbara spreekt KPMG Head of Sport Analytics Paul Adriani, die data, technologie en ArtificiaI Intelligence (AI) combineert om Team DSM optimaal te laten eten en presteren. Hoe zorgt hij dat wielrenners elke dag voldoende energie hebben om te presteren? Hoe maakt voeding het verschil om 3 weken lang goed te presteren tijdens de Tour?   We horen hoofdcoach Rudi Kemna over de ambities van Team DSM in de Ronde van Frankrijk en de rol van voeding daarbij. Host Barbara Barend brengt de werelden van data en gevoel bij elkaar.   Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door KPMG.   Twee keer per maand de meest inspirerende verhalen in je mailbox ontvangen? Abonneer je op de Helden nieuwsbrief: https://www.helden.media/nieuwsbrief/. Volg Helden ook op social: https://www.instagram.com/heldenmagazine/. Het nieuwste Helden Magazine als eerste in huis hebben? Word abonnee via https://www.helden.media/abonneer/. Een losse editie bestellen? Ga naar https://heldenmedia.myshopify.com/.   Fan van Helden, de Podcast? Vergeet dan niet om ons te beoordelen.

Helden, de podcast

Helden, de podcast

Gemaakt door: Helden Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast Helden, de podcast heeft in totaal 48 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Tour Special | Over optimaal presteren door voeding, personalized plates en gebruik van data en analyse bij Team DSM.

Helden, de podcast · 24-06-2022

00:00 00:50:46