Aflevering Marcel Molenaar, Country Manager & Director Marketing Solutions Blx Linkedin Over De Geheimen Van Het Platform (Deel 1)

Marcel Molenaar, Country Manager & Director Marketing Solutions BLX LinkedIn over de geheimen van het platform (deel 1)
· Aflevering van de podcast: HelloMasters - Marketing, Strategie en Teams

Ik ben benieuwd: hoe gebruik jij LinkedIn? Voor marktinzichten? Om advertenties op te draaien? Recruiting? Als salestijger? Uit onderzoek van LinkedIn onder leden, blijken er 300+ waarde proposities te zijn. Maar toch zijn er drie belangrijkste! Marcel Molenaar, Country Manager & Director Marketing Solutions Benelux, vertelt alle geheimen van het platform in deze helloMasters podcast.   LinkedIn: hét social media platform voor professionals? Een paar leuke LinkedIn feitjes: 90% van de Nederlandse beroepsbevolking heeft een profiel.  En uit een groot onderzoek bleek dat mensen het platform zien als één van de meest betrouwbare social media. Dit is deel 1 en Marcel vertelt over: zijn rol bij LinkedIn waarom hij LinkedIn connecties accepteert van onbekenden de geheimen van het sociale medium  

HelloMasters - Marketing, Strategie en Teams

HelloMasters - Marketing, Strategie en Teams

Gemaakt door: HelloMaaS Eerste aflevering: 17/04/2022

De podcast HelloMasters - Marketing, Strategie en Teams heeft in totaal 47 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Marcel Molenaar, Country Manager & Director Marketing Solutions BLX LinkedIn over de geheimen van het platform (deel 1)

HelloMasters - Marketing, Strategie en Teams · 22-07-2021

00:00 39:50