Aflevering 4. Hoe Maayke Met Haar Gezin Op Vakantie Ging En Thuiskwam Met Een Spaans Villa (Interview Met Maayke Van Houtum Van Ik Vertrek)

4. Hoe Maayke met haar gezin op vakantie ging en thuiskwam met een Spaans villa (Interview met Maayke van Houtum van Ik Vertrek)
· Aflevering van de podcast: Het Ongebaande Pad

In deze aflevering ga ik in gesprek met Maayke van Houtum van Finca El Mundo Verde. Je kunt haar kennen van haar deelname aan Ik Vertrek. Samen met haar man Mike en dochters Linne en Jolien van op dat moment 4 en 2, emigreert ze naar een Spaanse Finca. Daar verhuren ze in totaal 3 prachtige gastenverblijven én runnen ze een mango farm. Wat ik zo mooi vind aan het verhaal van Maayke en Mike, is hoe rustig ze blijven bij tegenslagen. Denken in oplossingen, in plaats van bij de pakken neer zitten en dat met 2 kleine kinderen om ze heen. We praten in deze aflevering over leven vanuit je gevoel, in plaats van angst, onze visie op het huidige schoolsysteem en natuurlijk Maaykes lessen over emigreren. Je kunt Maayke volgen op Instagram via @fincaelmundoverde. *** Wil je mijn avonturen volgen en dagelijks inspiratie ontvangen over het volgen van je eigen, ongebaande pad? Dat kan via Instagram: @hetongebaandepad.

Het Ongebaande Pad

Het Ongebaande Pad

Gemaakt door: Lisette van den Brink Eerste aflevering: 16/09/2023

De podcast Het Ongebaande Pad heeft in totaal 10 afleveringen

Vorige aflevering

3. Zo vind je jouw eigen ongebaande pad

3. Zo vind je jouw eigen ongebaande pad

Maker: Lisette van den Brink Datum: 03/07/2023

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

4. Hoe Maayke met haar gezin op vakantie ging en thuiskwam met een Spaans villa (Interview met Maayke van Houtum van Ik Vertrek)

Het Ongebaande Pad · 10-07-2023

00:00 00:58:05