Aflevering 69. Wat Na Whatsapp-Gate? "De Oppositie Ruikt Bloed. De Croo Is Nog Tot De Verkiezingen Een Fantastische Schietschijf"

69. Wat na Whatsapp-gate? "De oppositie ruikt bloed. De Croo is nog tot de verkiezingen een fantastische schietschijf"
· Aflevering van de podcast: Het Punt van Van Impe

"Ik pik dit niet. Ik speel dit spelletje niet mee." Premier Alexander De Croo reageert héél fel op de beschuldiging dat hij gelogen heeft over Whatsapp-berichten over de begroting. De premier lijkt een kat in het nauw. Maar kan de regering hier echt over vallen? "Eigenlijk wil de oppositie dat niet. Het is voor hen interessanter dat een verzwakte premier blijft zitten." Naast Whatsapp-gate was er deze week ook Qatar-gate en PS-gate. "Ik hoop dat de mensen al bezig waren met hun kerstboom. Want de politiek, daar word je deze week niet vrolijk van." Productie Nieuwsblad | Stemmen Jeroen Roppe, Arnout Gyssels en Liesbeth Van Impe | Montage Pieter Santens & House of media | Eindredactie Joni Keymolen & Bert Heyvaert

Het Punt van Van Impe

Het Punt van Van Impe

Gemaakt door: Het Nieuwsblad Eerste aflevering: 24/03/2022

De podcast Het Punt van Van Impe heeft in totaal 90 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

69. Wat na Whatsapp-gate? "De oppositie ruikt bloed. De Croo is nog tot de verkiezingen een fantastische schietschijf"

Het Punt van Van Impe · 15-12-2022

00:00 00:28:31