Aflevering #2 Slecht Nieuws Bij De 20 Weken Echo: Hoe Kom Je Tot De Keuze 'Zwangerschapsafbreking'? Eefje Vertelt Ons Alles Over De Stilgeboorte Van Zoontje Luuk.

#2 Slecht nieuws bij de 20 weken echo: hoe kom je tot de keuze 'zwangerschapsafbreking'? Eefje vertelt ons alles over de stilgeboorte van zoontje Luuk.
· Aflevering van de podcast: Het taboe doorbreken van miskramen, stilgeboorte en alle verlies rondom zwangerschap

Krijg je een meisje of een jongen? Is het eerste waar vele aan denken bij de 20 weken echo. Maar wat als je bij de eerste echo het hartje ziet kloppen, je de 'gevarenzone van de drie maanden periode van een miskraam' voorbij bent en je de baby misschien al via 'plopjes' voelt bewegen en je op weg bent naar de 20 weken echo? Waarschijnlijk ga je er grotendeels vanuit dat alles goed is. Het kleine stemmetje in je achterhoofd die zegt: 'Wat als het niet goed is,' druk je steeds weg. Maar dan wordt het stil in de echokamer... en krijg je het slechte nieuws. Dit overkwam Eefje, moeder van drie kinderen, bij haar eerste zwangerschap van zoontje Luuk. Luuk bleek een hartafwijking te hebben, maar wat precies de gevolgen zouden zijn, konden ze niet met zekerheid zeggen. Wat doe je dan? Breek je de zwangerschap af of laat je het 'lot' beslissen? Eefje neemt ons mee in haar reis en vertelt hoe ze tot haar keuze 'zwangerschapsafbreking' is gekomen.

#2 Slecht nieuws bij de 20 weken echo: hoe kom je tot de keuze 'zwangerschapsafbreking'? Eefje vertelt ons alles over de stilgeboorte van zoontje Luuk.

Het taboe doorbreken van miskramen, stilgeboorte en alle verlies rondom zwangerschap · 30-05-2021

00:00 00:29:36