Aflevering #4 Hoe Verloopt Een Miskraam En Wat Doet Dit Emotioneel En Fysiek Met Je? (Deel 2 Met Maicke En Angelo)

#4 Hoe verloopt een miskraam en wat doet dit emotioneel en fysiek met je? (deel 2 met Maicke en Angelo)
· Aflevering van de podcast: Het taboe doorbreken van miskramen, stilgeboorte en alle verlies rondom zwangerschap

‘We did it!’ Zeiden Angelo (34) en Maicke (32) tegen elkaar toen ze zwanger bleek! Want sinds Maicke en Angelo een stel zijn, wisten ze één ding zeker: ‘Wij starten later ons eigen gezin.’ Maar toen Maicke endometriose bleek te hebben, was het niet meer zo zeker dat hun wens in vervulling zou komen. Gelukkig kregen ze al snel de bevestiging en was Maicke zwanger van een tweeling. Een onzekere periode van meerdere echo’s volgde, voordat het stel definitief slecht nieuws kreeg. De verwerking startte en ondertussen deden ze een nieuwe poging. Na een eerste goede echo in Corona tijd, viel bij de tweede echo ‘De wereld onder hun voeten vandaan.’ Wat deed het krijgen van meerdere miskramen met Maicke en Angelo? En hoe zijn ze er samen doorheen gekomen? In deze aflevering ga ik met hen beide in gesprek, waarbij zij hun ervaring delen en meerdere tips geven. Eén daarvan blijkt echt hun kracht: ‘Kies bewust momenten om er samen over te hebben.’ Daarnaast hebben ze een gouden tip voor de omgeving hoe je het onderwerp miskraam bespreekbaar maakt. Momenteel is Maicke 20 weken zwanger en groeit hun vertrouwen met iedere week.

Het taboe doorbreken van miskramen, stilgeboorte en alle verlies rondom zwangerschap

Het taboe doorbreken van miskramen, stilgeboorte en alle verlies rondom zwangerschap

Gemaakt door: Gina Spierenburg Eerste aflevering: 22/05/2022

De podcast Het taboe doorbreken van miskramen, stilgeboorte en alle verlies rondom zwangerschap heeft in totaal 13 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#4 Hoe verloopt een miskraam en wat doet dit emotioneel en fysiek met je? (deel 2 met Maicke en Angelo)

Het taboe doorbreken van miskramen, stilgeboorte en alle verlies rondom zwangerschap · 28-06-2021

00:00 00:42:33