Aflevering 07) Jacqueline Kalk, Pvda: "Ik Hoop Wel, Dat Als Er Niet Geleverd Wordt Wat Afgesproken Is, Dat Daar Consequenties Aan Zitten"

07) Jacqueline Kalk, PVDA: "Ik hoop wel, dat als er niet geleverd wordt wat afgesproken is, dat daar consequenties aan zitten"
· Aflevering van de podcast: Hilversumse Politiek

Een   ‘werkbezoek’-gesprek met Jacqueline Kalk, fractievoorzitter van de PVDA, Hilversum.--- Derde (qua grootte) oppositie partij met 5.4% van de stemmen en 2 zetels  in de raad.---  Hilversumse Politiek - Dé podcast over #Hilversum -se politiek voor een  ieder die ook maar enigszins is geïnteresseerd. --- Een (voorlopig maandelijkse) reeks met Frans van Osch als host en Willem  Davids als co-host. --- ?? Twitter: @HsumsePolitiek  ?? Insta: @hilversumse_politiek ?? Home: bit.ly/hilversumsepolitiek ?? Contact: bit.ly/HPfrm ?? Foto’s: bit.ly/F0T0s --- Send in a voice message: https://anchor.fm/hilversumsepolitiek/message

Hilversumse Politiek

Hilversumse Politiek

Gemaakt door: Politiek Debat Hilversum Eerste aflevering: 05/06/2022

De podcast Hilversumse Politiek heeft in totaal 18 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

07) Jacqueline Kalk, PVDA: "Ik hoop wel, dat als er niet geleverd wordt wat afgesproken is, dat daar consequenties aan zitten"

Hilversumse Politiek · 09-12-2022

00:00 01:04:07