Valt er op dit moment eigenlijk nog wel geld te verdienen in de horeca? Veel ondernemers gaan binnenkort alsnog failliet verwacht mijn gast Koos Brochard. Naast vele jaren ondernemen in de facilitaire dienstverlening en directeur bij Scouting Nederland, is Koos sinds 2014 horecaondernemer in Harderwijk. *Hoe heeft hij sindsdien al een aantal keren de Bib Gourmand behaald? (een halve Michelin ster) *Waarom stuurt hij zijn team elke paar jaar weg? *Wat zijn de uitdagingen als ondernemer en horeca-exploitant? *Hoe neem jij je beslissingen en weet je dat het de juiste is?
Gemaakt door: HoeOnderneemIk? - Clemens Staal Eerste aflevering: 29-06-2020
De podcast Hoe Onderneem Ik? heeft in totaal 46 afleveringen
Maker: HoeOnderneemIk? - Clemens Staal Datum: 04-05-2021
Maker: HoeOnderneemIk? - Clemens Staal Datum: 01-06-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.