Aflevering Afl. #19 - Na Jarenlang Zwijgen Wil Ze Nu De Stilte Doorbreken. Tember Doet Dat Door Haar Dagboek Te Publiceren.

Afl. #19 - Na jarenlang zwijgen wil ze nu de stilte doorbreken. Tember doet dat door haar dagboek te publiceren.
· Aflevering van de podcast: How to NOT kill yourself

Nu vertel ik alles. Dat is de ondertitel van het boek Dagboek van mijn depressie, van Tember van der Steen. Ze vertelt puur, rauw en cynisch over de sombere gedachten die ze heeft en bijna altijd leiden tot een depressie. Ze verzwijgt niks. Haar redding is in het nu leven en de lichtpuntjes te zien die er ondanks haar sombere gedachten toch zijn. Hierdoor is ze niet meer bang om opnieuw depressief te worden. Het boek van Tember van der Steen Dagboek van mijn depressie bestel je hier: https://www.bol.com/nl/p/dagboek-van-mijn-depressie/9300000032368661/ Het boek van David Mangene How to not kill yourself bestel je hier: https://www.paagman.nl/product/73057204/how-to-not-kill-yourself-door-david-mangene

How to NOT kill yourself

How to NOT kill yourself

Gemaakt door: David Mangene Eerste aflevering: 10/04/2022

De podcast How to NOT kill yourself heeft in totaal 35 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Afl. #19 - Na jarenlang zwijgen wil ze nu de stilte doorbreken. Tember doet dat door haar dagboek te publiceren.

How to NOT kill yourself · 15-04-2021

00:00 00:42:36