Aflevering Aflevering 10 - Ester Koot Over Medewerkersonderzoeken En Hoe Deze Bijdragen Aan Veiligheid En Inclusie Op De Werkvloer

Aflevering 10 - Ester Koot over medewerkersonderzoeken en hoe deze bijdragen aan veiligheid en inclusie op de werkvloer
· Aflevering van de podcast: HR Praat

Als HR-professional is het een van je doelen om medewerkers tevreden, betrokken en bevlogen te houden. Tegelijkertijd benoem ik nu flink wat uitdagingen. Hoe realiseer je dit? Voor iedere medewerker dragen andere middelen hieraan bij. Het uitvoeren van medewerkersonderzoeken bieden een oplossing om erachter te komen hoe het met jouw medewerkers gaat, hoe zij zich voelen, wat zij verwachten van de organisatie, maar ook wat zij op dit moment missen. Daarom ga ik vandaag in gesprek met Ester Koot over medewerkersonderzoeken en hoe deze bijdragen aan veiligheid en inclusie op de werkvloer. Want als allround onderzoeker met een specialisatie op HR, weet zij als geen ander hoe je deze onderzoeken opzet, omzet in acties en deze monitort.

HR Praat

HR Praat

Gemaakt door: Visma | Raet Eerste aflevering: 04/04/2022

De podcast HR Praat heeft in totaal 13 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Aflevering 10 - Ester Koot over medewerkersonderzoeken en hoe deze bijdragen aan veiligheid en inclusie op de werkvloer

HR Praat · 03-05-2022

00:00 26:49