Aflevering #56 Ontdek De Basis Ingrediënten Voor Jouw Human Design Experiment: Strategieën En Autoriteiten Met Praktische Tips!

#56 Ontdek de Basis Ingrediënten voor Jouw Human Design Experiment: Strategieën en Autoriteiten met Praktische Tips!
· Aflevering van de podcast: Human Design Environment Podcast | Sanne Gerdez

Wist je dat je al leeft by Design, ook al ben je je er misschien niet altijd bewust van? In deze podcast ga ik dieper in op i 'ladder van bekwaamheid' gebaseerd op de leerfasen van Maslow, dat is gewoon hoe je dingen onder de knie krijgt. Ik leg je uit wat het inhoudt en welke stappen je doorloopt om iets nieuws te leren. Daarnaast bespreek ik alle mogelijke strategieën en autoriteiten binnen Human Design en geef daarbij geef praktische voorbeelden! Download je gratis Human Design Chart: >> ??https://sannegerdez.nl/chart/? ???Klaar om te ontdekken wie je écht bent? Ontdek alles over jezelf met de Beginners Bijbel van Human Design en leid het leven dat je voorbestemd bent te leiden! Vraag jouw persoonlijke gids in Human Design aan via deze link: >> ??https://sannegerdez.nl/human-design-beginners-bijbel/?? Wil je snel begrijpen wat jouw chart inhoudt? Bestel nu de bestseller en ontdek in één oogopslag over jezelf! >> ??https://sannegerdez.nl/step/betaalpagina-hdsnapshot/?? Ondernemer? >> Business by Design Meld je aan voor de Business by Design events via deze link: https://sannegerdez.activehosted.com/f/18 Abonneer je op de podcast voor meer inspirerende afleveringen over leven en ondernemen by design. Ik vind het echt geweldig om te horen wat je van mijn podcast vindt! Zou je alsjeblieft een review willen achterlaten op jouw favoriete podcastplatform? Jouw feedback helpt me enorm om mijn podcast nog beter te maken en het inspireert anderen om ook te beginnen met leven en ondernemen by Design. Samen kunnen we een impact maken! ??

Human Design Environment Podcast | Sanne Gerdez

Human Design Environment Podcast | Sanne Gerdez

Gemaakt door: sanne gerdez Eerste aflevering: 13/08/2023

De podcast Human Design Environment Podcast | Sanne Gerdez heeft in totaal 27 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#56 Ontdek de Basis Ingrediënten voor Jouw Human Design Experiment: Strategieën en Autoriteiten met Praktische Tips!

Human Design Environment Podcast | Sanne Gerdez · 22-04-2024

00:00 00:27:03