Aflevering Wist Je Dat Emotional Freedom Techniques (Eft Vaak Tapping Genoemd) Supersnel Kan Helpen Als Je Stress Hebt Of Zenuwachtig Bent?

Wist je dat Emotional Freedom Techniques (EFT vaak Tapping genoemd) supersnel kan helpen als je stress hebt of zenuwachtig bent?
· Aflevering van de podcast: Ilse Sobering - House of InnerPower

Hoe Emotional Freedom Techniques (EFT) je kan helpen als je niet lekker in je vel zit en je gestrest voelt. NOTE: bij 11 min 55 begint de oefening! In deze aflevering vertel ik meer over EFT. Ik ben EFT practitioner en heb voor mezelf veel aan het tappen en ik heb dit ook in mijn sessies verwerkt. Zo gebruik ik bijvoorbeeld regelmatig in mijn yin yoga en meditatie en ademwerk sessies EFT tapping of het masseren en tappen van andere meridiaanpunten. EFT staat voor Emotional Freedom Techniques, ook wel bekend als tapping. Het is een techniek die kan helpen bij het verminderen van emotionele stress en lichamelijke klachten. EFT is een van de methoden van de energiepsychologie en deze methode werd ontwikkeld door Gary Craig, NLP-master. EFT is een therapie die gebruik maakt van het kloppen op bepaalde punten van het lichaam om emotionele spanningen, angsten en stress te verminderen. Het is een eenvoudige, maar effectieve techniek die iedereen kan leren en toepassen Deze techniek kan worden gebruikt voor een breed scala aan emotionele en psychische problemen, zoals stress, angst, depressie, trauma en fysieke pijn. Het wordt ook wel gebruikt als aanvullende therapie bij andere behandelingen, zoals psychotherapie en medicatie. Ik leg je uit hoe het werkt, welke punten je gebruikt en aan het einde van de aflevering geef ik je een krachtige oefening om snel van je stress gevoel af te komen. --- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/ilse-sobering/message

Ilse Sobering - House of InnerPower

Ilse Sobering - House of InnerPower

Gemaakt door: Ilse Sobering Eerste aflevering: 28/08/2022

De podcast Ilse Sobering - House of InnerPower heeft in totaal 41 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Wist je dat Emotional Freedom Techniques (EFT vaak Tapping genoemd) supersnel kan helpen als je stress hebt of zenuwachtig bent?

Ilse Sobering - House of InnerPower · 30-03-2023

00:00 00:24:10