Aflevering Wout Poels In Topvorm Wint Óók In Spanje: 'Het Is Mooi Om Te Kunnen Zeggen Dat Je Remco Evenepoel Hebt Verslagen In Een Vuelta-Rit'

Stem website va het jaar

Wout Poels in topvorm wint óók in Spanje: 'Het is mooi om te kunnen zeggen dat je Remco Evenepoel hebt verslagen in een Vuelta-rit'
· Aflevering van de podcast: In Koers

Wout Poels en Dylan van Baarle hebben een geweldige Vuelta a Espana achter de rug. Poels won de voorlaatste etappe, terwijl Van Baarle een belangrijke rol speelde in misschien wel het grootste machtsvertoon uit de historie van het wielrennen. Zijn ploeggenoten Sepp Kuss, Jonas Vingegaard en Primoz Roglic werden eerste, tweede en derde in het algemeen klassement. En dus hebben de mannen bijzonder veel te bespreken in een nieuwe aflevering van In Koers. Poels blikt uitgebreid terug op zijn overwinning in de twintigste etappe. Hij praat over zijn topvorm, zijn koersinstinct en over hoe hij het voor elkaar heeft gekregen om Remco Evenepoel te verslaan in een zware etappe in een grote ronde. Hij geeft ook zijn mening over de situatie bij Jumbo-Visma. Want de prestaties van de ploeg van Van Baarle waren niet alleen heel mooi, ze zorgden ook voor veel discussie. Hoe is het er achter de schermen aan toe gegaan? Was iedereen het ermee eens dat Kuss degene was die de Vuelta moest winnen? En wat vinden Poels en Van Baarle ervan dat er bij zoveel succes meteen beschuldigingen van dopinggebruik worden geuit? Alles komt voorbij in een nieuwe dosis borrelpraat vanuit het peloton. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stem website va het jaar
In Koers

In Koers

Gemaakt door: AD Eerste aflevering: 29/03/2023

De podcast In Koers heeft in totaal 16 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Wout Poels in topvorm wint óók in Spanje: 'Het is mooi om te kunnen zeggen dat je Remco Evenepoel hebt verslagen in een Vuelta-rit'

In Koers · 19-09-2023

00:00 00:45:33