Aflevering Innerlijke Krijger - Over Echte Mannenlijkheid, Depressies Overwinnen En Je Roeping Vinden Met Deniz Özdemir #2

Innerlijke Krijger Podcast - Over echte mannenlijkheid, depressies overwinnen en je roeping vinden met Deniz Özdemir #2
· Aflevering van de podcast: Innerlijke Krijger Podcast

In deze tweede aflevering praat ik met Deniz Özdemir.  Deniz deelt openlijk over zichzelf, hoe hij zijn zware depressies heeft overwonnen en wat voor innerlijke reis hij heeft afgelegd om op het punt te komen waar hij nu staat. We hebben het over geloof, huwelijk, psychologie en de liefde.  Maar ook over hoe onverwerkte trauma’s je leven in de weg kunnen zitten.  Over hoe je kunt helen door middel van het bewustzijn dat we allemaal in ons hebben. En hoe het je kan helpen om je schaduwzijden te kunnen integreren.  Deniz deelt zijn kijk op depressie en welke verborgen intelligentie daar wellicht achter schuilt. Om de bedoeling van het leven te laten ontvouwen, door jezelf steeds beter te leren kennen. Zijn huwelijk en geloof brengen Deniz zijn leven uiteindelijk tot een keerpunt. Hij deelt in deze aflevering hoe deze ervaringen bijdragen aan zijn leven tot op de dag van vandaag.  Wetenschappelijke woorden vliegen je soms om de oren. Maar ik wens dat je de diepte van ons gesprek weet te ervaren. De waarde bouwt zich langzaamaan steeds verder op. Ik wens je veel luisterplezier, En laat je weten wat je ervan vond? Instagram: https://www.instagram.com/innerlijkekrijger.nl/ Facebook: https://www.facebook.com/LutzenSchroor/ LinkedIn: www.linkedin.com/in/lútzen-schroor Website: https://innerlijkekrijger.nl Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Innerlijke Krijger Podcast

Innerlijke Krijger Podcast

Gemaakt door: Lútzen Bouwe Schroor Eerste aflevering: 18/01/2024

De podcast Innerlijke Krijger Podcast heeft in totaal 6 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Innerlijke Krijger Podcast - Over echte mannenlijkheid, depressies overwinnen en je roeping vinden met Deniz Özdemir #2

Innerlijke Krijger Podcast · 15-09-2023

00:00 1:32:55