Aflevering #118 Jaap Boonstra, Hoogleraar Organisatiedynamiek En Leiderschap - Hoe Kunnen Allianties Bijdragen Aan Een Betere Wereld?

#118 Jaap Boonstra, hoogleraar Organisatiedynamiek en Leiderschap - Hoe kunnen allianties bijdragen aan een betere wereld?
· Aflevering van de podcast: Innovatie Wasstraat

In deze aflevering duiken we in de vraag: hoe kunnen allianties bijdragen aan een betere wereld? We hebben het vaak over innovatie in organisaties, maar tegenwoordig kun je bijna niet meer in je eentje innoveren. Hoe werk je succesvol samen over de grenzen van organisaties heen?  Hoogleraar Jaap Boonstra, hoogleraar Organisatiedynamiek en Leiderschap aan Esade Business School in Barcelona deed samen met Marcos Eguiguren onderzoek naar succesvolle allianties. Hoe richt je die succesvol op? En zorg je ervoor dat er ook echt impact gemaakt wordt in plaats van dat het een praatclub wordt? De resultaten verschenen in zijn nieuwe boek: Allianties voor een duurzame toekomst.  Leer in deze podcast over het belang van doeners met dromen en de rol van vertrouwen bij samenwerken over grenzen heen.  Bedankt Boom Managementboeken voor deze samenwerking.  Show notes Boek: Allianties voor een duurzame toekomst. Naar waardengedreven samenspel tussen organisaties - Jaap Boonstra, Marcos Eguiguren  Het kleine innovatieboek, Kim Spinder Word Vriend van de Show Wil je deze podcast steunen, zodat wij de Innovatie Wasstraat kunnen blijven maken? Word dan vriend van de show via www.vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat. Nieuws Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!

Innovatie Wasstraat

Innovatie Wasstraat

Gemaakt door: Kim Spinder Eerste aflevering: 19/11/2019

De podcast Innovatie Wasstraat heeft in totaal 127 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#118 Jaap Boonstra, hoogleraar Organisatiedynamiek en Leiderschap - Hoe kunnen allianties bijdragen aan een betere wereld?

Innovatie Wasstraat · 25-06-2023

00:00 56:38