Aflevering Is Ai De Nieuwe Hitproducer? Britney Spears Zingt Suzan & Freek, Queen Vagina Camilla En Holland’S Next Airfryer

Is AI de nieuwe hitproducer? Britney Spears zingt Suzan & Freek, Queen Vagina Camilla en Holland’s Next Airfryer
· Aflevering van de podcast: internetten

Het internet explodeerde toen er een AI collab verscheen tussen de Weeknd en Drake. Het nummer werd snel offline gehaald, maar als snel kwam iedereen met zijn eigen nummers. Kanye West die K3 zingt of Britney Spears die Suzan & Freek ineens in haar repertoire heeft: wat betekent deze ontwikkeling voor de muziek van de toekomst? Verder hebben we het natuurlijk over coronation-Tok en of ze nou echt I Like Vagina Camilla zongen en doet Samya een voorspelling welk keukenapparaat jij over een paar maanden sowieso in huis haalt, als je de TikTok-hype mag geloven. En die meest bekeken video van vorige week over die kat in nood? Hoe cute ie ook is: volgens Marieke is de kans bijna 100% dat die helemaal in scene is gezet om een jeugdtrauma van jou te herstellen. Volg ons hier op Insta of TikTok voor alle video's en meme's uit de aflevering. ?? Gehoord in deze aflevering: - Heart on My Sleeve: de Drake x Weeknd Collab - Luister zelf: Vagina Camilla. - Luister hier naar The Vergecast over de Weeknd x Drake Collab - Take on Me x Kendrick Lamar Mash Up - Lady Judas (Lady Gaga + Judas Priest Mashup) - Meer "minder AI doemdenken" content? Volg Ilyaz Nasrullah op Twitter @digitaaldenken Volg hier Samya en Marieke op TikTok Volg hier Samya, Marieke en Timo op Insta Wil jij adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar adverteren@dagennacht.nl Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

internetten

internetten

Gemaakt door: Dag en Nacht Media Eerste aflevering: 10/05/2023

De podcast internetten heeft in totaal 23 afleveringen

Vorige aflevering

Luister vanaf 9 mei naar internetten!

Luister vanaf 9 mei naar internetten!

Maker: Dag en Nacht Media Datum: 02/05/2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Is AI de nieuwe hitproducer? Britney Spears zingt Suzan & Freek, Queen Vagina Camilla en Holland’s Next Airfryer

internetten · 09-05-2023

00:00 00:34:24