Aflevering Levenskunst Creëren Uit Somberheid En Depressie. Ervaringsdeskundig Coach Martin Goedknegt Vertelt Openhartig:

Levenskunst creëren uit somberheid en depressie. Ervaringsdeskundig coach Martin Goedknegt vertelt openhartig:
· Aflevering van de podcast: Jes! Verhalen van kracht en hoop.

De coronacrisis is voor velen een mentale uitdaging. Van prikkelbaarheid en piekeren tot depressieve klachten: onderzoek toont aan dat psychische klachten groeien. Maar, wat is er tegen te doen? Life- en relatiecoach Martin Goedknegt is hersteld ervaringsdeskundige op het gebied van depressie. Hij maakte een omkering en zag dat zijn patronen hem niet hielpen. Hij koos daarom voor ‘zelfbewustzijn en levenskunst’. Maar, hoe doe je dat dan? En, hoe gaan we juist in deze crisis goed met onszelf en de situatie om? Zijn zelfbewustzijn en levenskunst inderdaad de remedie tegen sombere gevoelens? Luister mee naar dit openhartige gesprek met Martin. Over Jes!: We vergeten het wel eens, maar wij mensen hebben ontzettend veel power in ons. Via Jes! hoor je mensen met een bijzondere of inspirerende boodschap. De kanjers uit onze samenleving, die met hun boeiende verhaal eigenlijk zeggen: Als ik het kan, kun jij het ook! Jes! Radio is bij vier lokale omroepen te beluisteren. Voor meer info, frequenties en tijden: Https://jessicavoets.wordpress.com/jes-radio/ De interviews zijn een onderdeel van de radioshow en hier als apart onderdeel als podcast te beluisteren. Volg ons ook op Facebook en like onze pagina: Jes! Verhalen van kracht en hoop. En abonneer je kosteloos op ons kanaal, zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste interviews. Vrijwilligers: Redactie en presentatie:  Jessica Voets Audio/Techniek:                 André Schrooten Youtube compilatie:         Afshin Wegens auteursrecht is de muziek uit dit interview gehaald.

Jes! Verhalen van kracht en hoop.

Jes! Verhalen van kracht en hoop.

Gemaakt door: Jessica Voets Eerste aflevering: 12/03/2020

De podcast Jes! Verhalen van kracht en hoop. heeft in totaal 24 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Levenskunst creëren uit somberheid en depressie. Ervaringsdeskundig coach Martin Goedknegt vertelt openhartig:

Jes! Verhalen van kracht en hoop. · 08-12-2020

00:00 28:09