Aflevering Jong Oranje - Sascha Van Den Wall Bake (Knhb) Over Het Werk Als Competitieleider In Tijden Van Het Coronavirus

Jong Oranje Podcast - Sascha van den Wall Bake (KNHB) over het werk als competitieleider in tijden van het coronavirus
· Aflevering van de podcast: Jong Oranje Podcast!

Het is november en bijna alle (amateur)sportcompetities liggen stil. Een situatie die we herkennen van eerder dit jaar. Aanvoerder Taner Kahraman bespreekt met Sascha van den Wall Bake, competitieleider Midden-Nederland bij de KNHB, hoe de afgelopen maanden zijn verlopen als competitieleider, waarin de hockeycompetities werden stilgezet, werden opgestart, er wedstrijden uitvielen en nu weer de competities stilliggen. Ook bespreken we wat voor invloed deze ontwikkelingen hebben op hoe alle betrokkenen de sport waarderen en in hoeverre verenigingen in staat zijn om de klappen te blijven opvangen. Uiteraard vragen we Sascha naar haar Game Changer in de sport! Volg Jong Oranje Young Professionals op Instagram, Twitter, Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte!

Jong Oranje Podcast!

Jong Oranje Podcast!

Gemaakt door: Jong Oranje YP Eerste aflevering: 08/05/2022

De podcast Jong Oranje Podcast! heeft in totaal 21 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Jong Oranje Podcast - Sascha van den Wall Bake (KNHB) over het werk als competitieleider in tijden van het coronavirus

Jong Oranje Podcast! · 05-11-2020

00:00 00:19:19