Aflevering Tim Slot (Triple Double) Over Het Marketingperspectief Op Hoe We De Waarde Van Sport En Bewegen Kunnen Vergroten

Tim Slot (Triple Double) over het marketingperspectief op hoe we de waarde van sport en bewegen kunnen vergroten
· Aflevering van de podcast: Jong Oranje Podcast!

Wanneer je aan marketing denkt, denk je wellicht als eerste aan commerciële acties, campagnes, etc. Aanvoerder Taner Kahraman bespreekt met Tim Slot, sportmarketeer bij Triple Double, hoe je via een meer marketinggericht perspectief de waarde van sport en bewegen kan laten zien en de prachtige verhalen uit die sport naar voren kan brengen. We staan stil bij de ontwikkeling hierin, waarin de maatschappelijke waarde van sport en bewegen steeds meer naar voren komt. Ook deelt Tim bij welke actuele ontwikkelingen zijn handen beginnen te jeuken. De game changer van Tim ligt in het verlengde van de type samenwerkingen die hij onderhoudt! Benieuwd?! Luister snel! Volg Jong Oranje Young Professionals op Instagram, Twitter, Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte!

Jong Oranje Podcast!

Jong Oranje Podcast!

Gemaakt door: Jong Oranje YP Eerste aflevering: 08/05/2022

De podcast Jong Oranje Podcast! heeft in totaal 21 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Tim Slot (Triple Double) over het marketingperspectief op hoe we de waarde van sport en bewegen kunnen vergroten

Jong Oranje Podcast! · 21-01-2021

00:00 00:21:52