Aflevering 148: Ken Het Verschil Tussen Kansen En Kosten; Voorwaarde Voor Succes! (Niet Geschikt Als Je Snel Van De Leg Bent...)

148: Ken het verschil tussen kansen en kosten; voorwaarde voor succes! (Niet geschikt als je snel van de leg bent...)
· Aflevering van de podcast: Kick Ass Business Coaching Podcast

Deze week speel ik voor Kerstman door iedere dag een aantal dingen gratis weg te geven en daarnaast een aantal unieke items/belevenissen te verkopen en de opbrengsten daarvan door te storten naar stichting Breath die zorgen voor aggregaten en elektrische kachels in de Ukraine. Mijn doel van vandaag was om 2 aggregaten bij elkaar te krijgen en daarvoor had ik iets in mijn ogen belachelijk gaafs en goeds bedacht; een webinar scan. En wat er vervolgens gebeurde was uitermate interessant. Zo interessant dat ik er een podcast over opgenomen heb. Met overigens de aantekening dat op het moment van plaatsen van deze podcast de tweede ook verkocht was, maar ik had er mooi al een waardevolle podcast over opgenomen. Als je nu denkt 'wat zegt ze nu?' luister de podcast en je begrijpt het. In deze podcast leg ik uit wat mij vader mij al vroeg leerde 'veel mensen zien de kansen niet en hebben daarom veel meer moeite om succesvol te worden'. Want dan komt er zo'n ongelooflijke domme uitspraak als 'kansen zijn net als bussen, er komt altijd een nieuwe voorbij'. Dat is dus niet zo mijn ding; echt unieke kansen dienen zich geen 2 keer aan. Goed, in de podcast leg ik er van alles over uit. Niet geschikt voor de faint hearted :-) Verder sluit ik deze podcast af met de upsell naar mijn gloednieuwe programma 'Movers en Shakers' dat officieel op 13 januari start. Ik geloof oprecht dat als je iets herkent in de podcast van vandaag, of juist wilt leren om zo te denken, dat dit programma dan echt echt een super uitkomst is. Meer informatie en inschrijven via deze link: www.jezaakvoorelkaar.nl/movers Heel veel luisterplezier en mogelijk tot ziens bij Movers en Shakers, de aller beste start van het nieuwe jaar!

Kick Ass Business Coaching Podcast

Kick Ass Business Coaching Podcast

Gemaakt door: Je zaak voor Elkaar Eerste aflevering: 04/04/2022

De podcast Kick Ass Business Coaching Podcast heeft in totaal 108 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

148: Ken het verschil tussen kansen en kosten; voorwaarde voor succes! (Niet geschikt als je snel van de leg bent...)

Kick Ass Business Coaching Podcast · 20-12-2022

00:00 00:30:27