Aflevering 158: Passie/Missie Als Coach Of Therapeut; De Zin En Onzin Van Het Helder Hebben Van Je Passie En Missie (En Dat Is Niet Wat Je Denkt Dat Het Is..........)

158: Passie/missie als coach of therapeut; de zin en onzin van het helder hebben van je passie en missie (en dat is niet wat je denkt dat het is..........)
· Aflevering van de podcast: Kick Ass Business Coaching Podcast

'Hoe bepaal je je passie/missie als je nog moet starten met je bedrijf' Deze vraag kreeg ik 10 minuten geleden op een 'ask me anything sticker' in mijn Insta Story. Van die vraag ging mijn hart gelijk sneller kloppen; ik vind namelijk iets van dat hele passie en missie gedoe. Dus heb ik direct deze podcast opgenomen, met een stem als een krant, maar dit verhaal moest er uit. In deze podcast leer ik je waarom ik vind: - Dat het hebben van een missie een grote bottleneck in je business is en zeker als je de verkeerde kiest - De 3 redenen waarom 'passie' in tegenstelling tot wat je mogelijk denkt, nergens een plek zou moeten hebben in je business Ben heel benieuwd wat je van deze podcast vindt. Laat je het hieronder weten of stuur me even een mailtje met je reactie info@veroniqueprins.nl Ben je een starter of ben je al gestart en ben je op zoek naar je eerste 10 klanten? Kun je mij 'hebben' en kun je je vinden in mijn visie in deze podcast? Dan is mijn live workshop 'de Kickstart van je coachpraktijk' een absolute must voor jou. Voor € 27 krijg je 4 uur live top klasse businesscoaching Meer informatie en je ticket kopen via deze link www.veroniqueprins.nl/kickstart Veel luisterplezier!

Kick Ass Business Coaching Podcast

Kick Ass Business Coaching Podcast

Gemaakt door: Je zaak voor Elkaar Eerste aflevering: 04/04/2022

De podcast Kick Ass Business Coaching Podcast heeft in totaal 108 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

158: Passie/missie als coach of therapeut; de zin en onzin van het helder hebben van je passie en missie (en dat is niet wat je denkt dat het is..........)

Kick Ass Business Coaching Podcast · 02-04-2024

00:00 00:29:24