Aflevering Trailer | Lacroix. Ik Was Gangster

Trailer | Lacroix. Ik was gangster
· Aflevering van de podcast: Lacroix. Ik was gangster

Philippe Lacroix, brein van de bende-Haemers, vertelt voor het eerst zijn hele levensverhaal. Van zijn wieg over zijn gangsterjaren tot zijn leven nu… als vrij man. Van Brussel over de Côte d’Azur tot in Colombia en terug. Een verhaal van overvallen op geldtransporten, de ontvoering van een ex-premier én de ontsnapping van de eeuw. Maar ook een verhaal van schuldinzicht en finaal een ommekeer. ?Hoe wordt iemand wie hij uiteindelijk geworden is? Om dat te begrijpen, moeten we beginnen bij het begin.?

In acht afleveringen legt Lacroix zijn ziel en kerfstok bloot, én de makers spreken ook met andere mensen, zoals de rijkswachter die hem in 1991 achter de tralies gekregen heeft. ‘Lacroix. Ik was gangster’ is een podcastreeks van De Standaard, gemaakt door Mark Eeckhaut, Marjan Justaert, Joris Van Damme en Lise Bonduelle. Vanaf 21 januari op alle podcastplatformen. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Lacroix. Ik was gangster

Lacroix. Ik was gangster

Gemaakt door: De Standaard Eerste aflevering: 20/01/2023

De podcast Lacroix. Ik was gangster heeft in totaal 10 afleveringen

Volgende aflevering

Aflevering 1 | Nog geen boef

Aflevering 1 | Nog geen boef

Maker: De Standaard Datum: 20-01-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Trailer | Lacroix. Ik was gangster

Lacroix. Ik was gangster · 13-01-2023

00:00 00:03:16