Aflevering ???? ????????-???? ???????? ?????? ???????? ???????? É?? ???????????????????? ??????????. #45 In Gesprek Met Gerie Schonewille?

???? ????????-???? ???????? ?????? ???????? ???????? é?? ???????????????????? ??????????. #45 In gesprek met Gerie Schonewille?
· Aflevering van de podcast: Leaderise podcast

Zelfstandig ondernemen was niks voor haar. Tot het moment dat haar moeder overleed. Deze wake-up call leidde ertoe dat ze haar bedrijf startte, naast haar rol als leidinggevende. In haar coaching stelt ze de body mind connectie en sinds kort ook ademhaling centraal. Hoe en waarom ze dat doet? Dat besprak ik met Gerie in deze podcast. Daarnaast deelt ze hoe lef, leiderschap en levenslust een rol gespeeld hebben in het leven van haar missie en de weg daarnaartoe.????? ?? ???????? Gerie Schonewille Gerie is coach. Je vindt haar op ?Instagram?,  ?LinkedIn? en haar website https://www.saxumtraintolead.com/ ?????? ???? ????ï?????????????????????? ?????? ??????, ?????????????????????? ???? ???????????????????? ?????? ?????? ???????????? ???? ???????? ???????????? ???? ?????????????? ??Vul dan de impactscan in? als aanleiding voor een call of ontvang van mij een persoonlijk voice bericht over wat mij opvalt in jouw uitkomsten en de tip(s) die ik op basis daarvan voor je heb.?? ??? ???????????? ???????????? ???? ?????????????? ???? ???? ???????????? ?????? ???? ???? ?????? ?????????????? Stuur me dan een dm of ??plan direct your call to take the lead via ????Calendly??????? ? ???????? ???????? ???? ?????????????????????? Volg mij op Instagram ??@????leaderise??? of LinkedIn ??????Tanja Witte??????? of kijk op ??mijn website?? voor mijn aanbod. ? ???????? ???????? ???? ?????? ???????????? ???? ???????

Leaderise podcast

Leaderise podcast

Gemaakt door: Leaderise Eerste aflevering: 15/01/2023

De podcast Leaderise podcast heeft in totaal 57 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

???? ????????-???? ???????? ?????? ???????? ???????? é?? ???????????????????? ??????????. #45 In gesprek met Gerie Schonewille?

Leaderise podcast · 14-12-2023

00:00 00:54:05