Aflevering Portfoliomanagement - Zoveel Projecten, En Veranderinitiatieven! Hoe Krijg Je Rust En Overzicht? Expert Jan Bloem Geeft Tips.

Portfoliomanagement - Zoveel projecten, en veranderinitiatieven! Hoe krijg je rust en overzicht? Expert Jan Bloem geeft tips.
· Aflevering van de podcast: Leiderschap SAP - Strategische adempauze voor leiders en managers

Hoe geef je de bedoeling van je organisatie handen en voeten? Soms spelen er wel heel veel veranderinitiatieven, projecten en programma's. Hoe krijg je rust en ruimte met portfoliomanagement? Welke soft-skills heb je nodig om het goed te doen? Wat heb je aan Leadership Embodiment hierbij? Welke leerzame mislukkingen en tips heeft Jan voor ons? Drs Jan G. Bloem (1957) is een ervaren consultant, verandermanager en coach. Hij heeft brede en diepe ervaring met het organiseren van effectieve besluitvorming over organisatieveranderingen met het oog op bereiken van duurzame resultaten. Deze ervaring heeft hij opgedaan in verschillende sectoren, profit én not for profit, in middelgrote en grote organisaties. Jan's meest recente opdrachten zijn het opzetten, ontwerpen, implementeren, verbeteren en coachen van (project) portfolio management in projectomgevingen, in agile omgevingen met zelforganiserende teams en in combinatievormen (hybride). Jan’s kracht is zijn kennis van organisatieontwikkeling en plezierige, directe persoonlijkheid. Hij is in staat om steun, betrokkenheid en energie te krijgen voor organisatieveranderingen op verschillende niveaus in de organisatie, van bestuur tot operatie. Jan is initiatiefnemer van de Masterclass PPM (via PPMpro.nl) en initiatiefnemer en organisator van het Project Portfolio Management Jaarcongres. Zijn advies- en interimwerk doet hij samen met Improven. Links: www.ppmpro.nl | www.improven.nl | www.ppmjaarcongres.nl | www.linkedin.com/in/janbloembilthoven Anouk Brack is auteur van succesvolle managementboeken, geeft internationaal training in leiderschapsontwikkeling, is executive coach en begeleidt teamtrajecten met haar organisatiebloei methode. Ze schreef De Verborgen Dimensie van Leiderschap - evolutie van macht naar krachtdat genomineerd werd voor managementboek van het jaar en Leiderschap in Verandering, over samen doen wat ertoe doet. Meer lezen over Anouk Brack en haar boeken op AnoukA.nl. Welkom om te linken met Anouk op LinkedIn (Leuk als je bij je linkverzoek zet 'via podcast LeiderSap').

Leiderschap SAP - Strategische adempauze voor leiders en managers

Leiderschap SAP - Strategische adempauze voor leiders en managers

Gemaakt door: Anouk Brack Eerste aflevering: 12/06/2022

De podcast Leiderschap SAP - Strategische adempauze voor leiders en managers heeft in totaal 21 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Portfoliomanagement - Zoveel projecten, en veranderinitiatieven! Hoe krijg je rust en overzicht? Expert Jan Bloem geeft tips.

Leiderschap SAP - Strategische adempauze voor leiders en managers · 23-06-2021

00:00 00:39:40