Aflevering Chocola Eten Zonder Bittere Nasmaak

Chocola eten zonder bittere nasmaak
· Aflevering van de podcast: Leven na de groei

De feestdagen komen er weer aan en dus is het tijd voor chocola! Maar kunnen we wel genieten van die chocola als we ergens weten dat die chocola mede tot stand is gekomen door het werk van slavernij? In deze aflevering leer je alles over de wereld van chocola, over de impact die het feest op mens en aarde en je hoort welke chocolademerken je kunt eten, zonder bittere nasmaak. Duurzame chocola gaat namelijk over meer dan arbeidsomstandigheden. Het heeft ook te maken met klimaat, biodiversiteit, dierenwelzijn en de levens van lokale gemeenschappen van cacao- en suikerboeren. Hoe zit dat precies? En wat is heel concreet de meest duurzame chocola? In deze aflevering leggen we uit waarom wij vinden dat Chocolatemakers, Original Beans, MonChoco Chocolat, Pacari, Fairafric Chocolate, Ombar Chocolate en Vego de meest duurzame merken van dit moment zijn. Huh, welke merken? Waarom deze? Waarom zijn ze onbekend? Waar kan ik die kopen? En Tony's Chocolonely dan? We bespreken het allemaal. Wil je samen met andere doorpraten over dit onderwerp, meld je dan aan voor onze online meet-ups: Online Meet-Ups - Just Enough

Leven na de groei

Leven na de groei

Gemaakt door: Just Enough Eerste aflevering: 14/11/2023

De podcast Leven na de groei heeft in totaal 15 afleveringen

Vorige aflevering

Meer levensvreugde door te leven van genoeg

Meer levensvreugde door te leven van genoeg

Maker: Just Enough Datum: 06/11/2023

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Chocola eten zonder bittere nasmaak

Leven na de groei · 06-11-2023

00:00 00:27:25