Aflevering #08 - Hedda Sanders En Ilona Da Costa Over Veranderingen In Het Boekenvak En Nieuwe Manieren Van Verhalen Brengen (S02)

#08 - Hedda Sanders en Ilona da Costa over veranderingen in het boekenvak en nieuwe manieren van verhalen brengen (S02)
· Aflevering van de podcast: Liefteratuur

In aflevering 8 van seizoen 2 van Liefteratuur spreek ik met uitgever Hedda Sanders én veellezer, leescluborganisator, office manager en wandelende boekenkast Ilona da Costa! Hedda werkt al járen in het boekenvak en weet dus alles over hoe het feelgoodlandschap de afgelopen jaren is veranderd. En die veranderingen, dáár kan Ilona dan weer van alles over vertellen. We hebben het over social media, ebooks, audioboeken en leesclubs, maar ook over de ontwikkeling van chicklit naar feelgood. Maar ook: hoeveel heb je als uitgeverij aan direct contact kunnen hebben met lezers (spoiler: veel!) en hoe kan het dat Ilona afgelopen jaar meer dan 200 boeken heeft gelezen? Je hoort het allemaal in deze aflevering! Hedda en Ilona werken allebei bij Luitingh-Sijthoff. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe (feelgood)boeken die bij LS verschijnen? Volg de uitgeverij dan op Instagram via @lsamsterdam en via @zininfeelgood. Op Ilona's Instagramaccount krijg je een kijkje achter de schermen bij de uitgeverij en blijf je op de hoogte van leesclubs en meer. Je vindt haar via @ilonaslevenbijls. Boeken die in deze aflevering worden genoemd en/of besproken: • De boeken die worden uitgegeven door Luitingh-Sijthoff • Geknipt voor Miranda van Jill Mansell, maar eigenlijk alle boeken van Jill Mansell • De pockets van uitgeverij Rainbow  • Zeg maar Agaath van Margôt Ros en Jeroen Kleijne • De boeken van Hendrik Groen  • De Café Zon & Zee-serie van Jenny Colgan • Het Rosie project van Graeme Simsion • De Verkikkerd-serie van Lisette Jonkman ?? Speciale dank gaat uit naar Iris van Readalicious voor de tip van de bookstagrammer: Things we never got over van Lucy Score. ?? Wil je op de hoogte blijven van nieuwe gasten, volgende afleveringen en meer? Volg Liefteratuur dan op Instagram. Ikzelf ben daar natuurlijk ook te vinden, via @susanmuskee. Liefteratuur wordt geproduceerd door De Mannen Zonder Pak.

Liefteratuur

Liefteratuur

Gemaakt door: Susan Muskee Eerste aflevering: 08/01/2023

De podcast Liefteratuur heeft in totaal 22 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#08 - Hedda Sanders en Ilona da Costa over veranderingen in het boekenvak en nieuwe manieren van verhalen brengen (S02)

Liefteratuur · 19-01-2024

00:00 1:06:56