Aflevering #65 - Mijn Afgelopen Drie Jaar (Ook) Vanaf De Business-Point Of View. Phil Van Son (Business-Coach) Interviewt Mij Voor Deze Aflevering ??

#65 - Mijn afgelopen drie jaar (ook) vanaf de business-point of view. Phil van Son (business-coach) interviewt mij voor deze aflevering ??
· Aflevering van de podcast: Loskomen van narcisme - De Podcast

Van in de WW naar een goedlopend bedrijf. Van ongelukkig en angstig naar gelukkig en vol vertrouwen. Van 100% vallen op het type 'narcist' naar 100% vallen op een veilige, lieve, (emotioneel) aanwezige man. Ik heb flink wat stappen mogen doormaken in de afgelopen 3 jaar. Waar ik vooral veel deel over de laatste twee punten lijkt het mij ook waardevol (en inzichtelijk) om het eens over de business-kant te hebben. Want ja, wanneer je een bedrijf hebt als de mijne, dan gaat je business hand in hand met je privé. Het 1 beïnvloedt het ander en vice versa. Vandaar (onder andere) dat ik drie jaar geleden ook een business-coach heb gekozen die ook life-coach is. Ik wist dat 'mijn business' absoluut niet vanuit 'puur business' bekeken kon worden. Juíst gezien het onderwerp en gezien het zo dicht bij mijn privé ligt, leek het mij onverstandig (en onmogelijk) om het als een 'plat product' te gaan zien. Phil is (met tussenpozes) mijn business-coach geweest en heeft daarom veel vanaf de zijlijn meegemaakt en heeft mij en mijn bedrijf ook zien groeien (& hier natuurlijk flink aan bijgedragen!). In deze aflevering interviewt ze mij voor haar eigen kanaal, maar het leek ook waardevol om hem hier met jou te delen. Luister je mee? PS. instappen in mijn 1-op-1 programma's kan vanaf 2024 weer (check dan vooral het aanvraagformulier ??hier??). En je kan ieder moment instappen in de reeds ge'soft'launchte ??los-academy??. In deze laatste kun je vandaag al starten met effectief loskomen en happy worden na narcisme. Liefs... en alvast: méga fijne dagen! ?? Lot

Loskomen van narcisme - De Podcast

Loskomen van narcisme - De Podcast

Gemaakt door: Lot Anne Eerste aflevering: 19/06/2022

De podcast Loskomen van narcisme - De Podcast heeft in totaal 84 afleveringen

Vorige aflevering

#64 - Never waste a good holiday! ???????????

#64 - Never waste a good holiday! ???????????

Maker: Lot Anne Datum: 10/12/2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#65 - Mijn afgelopen drie jaar (ook) vanaf de business-point of view. Phil van Son (business-coach) interviewt mij voor deze aflevering ??

Loskomen van narcisme - De Podcast · 19-12-2023

00:00 00:56:28