Aflevering #81 - Marieke Heeft 'Gewonnen' Op Alle Fronten En Waarom Aan Je Eigen C-Ptss Werken (Zeker Wanneer Je In Een Zaak Zit Of Met Hulpverlening Te Maken Hebt?)

#81 - Marieke heeft 'gewonnen' op alle fronten en waarom aan je eigen C-PTSS werken (zeker wanneer je in een zaak zit of met hulpverlening te maken hebt?)
· Aflevering van de podcast: Loskomen van narcisme - De Podcast

Wow! Superleuke reacties op de vorige aflevering met Marieke (#80) ontvangen. Veel vonden het inspirerend en sommigen gaven ook als feedback dat het enorm ligt aan 'de rechter' (en bijvoorbeeld ook aan hulpverlening) of het 1) gezien wordt en je 2) juist geholpen/ondersteund wordt. Naast dat dit waar is, (het is inderdaad mensenwerk en de ene ziet en registreert wel hoe de hazen lopen en een ander niet...) kan je dit proces versnellen en ook positief beïnvloeden door met je eigen C-PTSS aan de slag te gaan. Niet iedereen heeft C-PTSS natuurlijk, maar ik weet uit mijn eigen ervaring dat 99,9% na een narcitische relatie hier toch wel enigszins last van heeft. Denk aan: snel geïrriteerd, geen of overdreven veel emoties, denken dat 'de hele wereld tegen je is', nachtmerries, herbelevingen, continu gejaagd gevoel, lichamelijke (stress-)klachten, moeite met slapen of in slaap komen, niet helder of coherent kunnen denken, moeite met rust pakken. (en veel meer) Weet dat het werken aan deze C-PTSS klachten jouw proces en/of situatie met hulpverlening enórm kan beïvloeden. En ja, er blijft 'slechte' hulpverlening en er blijven botte (blinde) rechters. Maar: door dit te doen kun je echt een groot deel goed beïnvloeden. Luister je mee? Liefs, Lot PS. ?Hier? kun je net als Marieke positief, praktisch en mét resultaten gezond en fijn loskomen: ???de LOS-Academy En ook kun je kiezen voor een 1-op-1 programma van mij waar je sowieso ook de LOS-Academy bij ontvangt (als bonus)

Loskomen van narcisme - De Podcast

Loskomen van narcisme - De Podcast

Gemaakt door: Lot Anne Eerste aflevering: 19/06/2022

De podcast Loskomen van narcisme - De Podcast heeft in totaal 83 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#81 - Marieke heeft 'gewonnen' op alle fronten en waarom aan je eigen C-PTSS werken (zeker wanneer je in een zaak zit of met hulpverlening te maken hebt?)

Loskomen van narcisme - De Podcast · 16-04-2024

00:00 00:48:00