Aflevering Aflevering 78: Je Partner Hoeft Niet Mee Naar Relatietherapie Om De Veranderingen Te Manifesteren Die Je Wilt! Loslaten Is De Sleutel Naar Deze Magie!

Aflevering 78: Je partner hoeft NIET mee naar relatietherapie om de veranderingen te manifesteren die je wilt! Loslaten is de sleutel naar deze magie!
· Aflevering van de podcast: Loslaten en Manifesteren met Arrezina

Deze keer ga je luisteren naar een gesprek tussen mij en Elise, één van de deelnemers uit mijn programma LIFE WITHOUT LIMITS. Zo nu en dan intervieuw ik één van deze dames zodat jij ook eens uit de mond van een ander kan horen wat dit programma je kan brengen (in plaats van dat je dat alleen maar van mij hoort ??) Elise is ondernemer en had als intentie om dit programma onder andere te gebruiken om haar oude bedrijf winstgevend te verkopen en een nieuw bedrijf te starten. Dat heeft ze gedaan met de manifestatie tools uit LIFE WITHOUT LIMITS. De shift die ze heeft gemaakt in haar werk is heel bijzonder en erg leuk om te horen! Als je na het luisteren van deze aflevering interesse hebt in Elise en haar werk en de relatie test wilt doen, dan kan je haar via onderstaande linkjes opzoeken: www.alleenvoorsamen.nl www.relatie-lab.nl Geniet van weer een mooie aflevering  Als je deze aflevering inspirerend en transformerend vindt of je hebt mooie inzichten gekregen laat dan een review achter op de service waar jij luistert.  En ik vind het heerlijk om  van je te horen wat je ervan vond  via de DM op INSTA:  https://www.instagram.com/arrezina.nl/ Je mag ons ook altijd mailen naar: hallo@arrezina.nl En wil je op de hoogte blijven van nieuwe podcasts en andere events? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via https://arrezina.nl/nieuwsbrief/ Als je met vragen blijft zitten, mail of DM me dan ook en wie weet ontvang je een persoonlijke voice die ik dan ook weer hier in een aflevering zal plaatsen (altijd zonder achternaam) zodat jij en alle anderen mensen steeds meer helderheid ervaren over hoe het leven werkt en je zo steeds moeitelozer elke grote droom in vertrouwen aantrekt! Veel liefs, Arrezina

Aflevering 78: Je partner hoeft NIET mee naar relatietherapie om de veranderingen te manifesteren die je wilt! Loslaten is de sleutel naar deze magie!

Loslaten en Manifesteren met Arrezina · 03-11-2023

00:00 01:27:05