Aflevering #20 Oostenrijk, Tiroler Gröstl En Heinrich Naked Red

#20 Oostenrijk, Tiroler Gröstl en Heinrich Naked Red
· Aflevering van de podcast: Lullen over Koken de Podcast

In aflevering 20 van de podcast Lullen over Koken zetten Joost en Jasper het nieuwe concept door. Dit keer lullen zij, na een tijdje radiostilte door vakantie, carnaval, griep en twee keer Corona, over Oostenrijk. Als je nog gaat voorpret en als je net bent geweest nageniet. Joost bakt de perfecte aardappel. Jasper neemt zijn favo Oostenrijkse drankjes mee.  Bon Appétit! Heb jij in de podcast gelul gehoord of een vraag voor de categorie de La Question du Jambon? Laat het ons weten en stuur een bericht via Instagram @lullenoverkoken of naar lullenoverkoken@gmail.com en misschien bespreken wij het de volgende aflevering! Wij aten: Tiroler Gröstl. Wij dronken: Heinrich Naked Red & Almdudler --- Send in a voice message: https://anchor.fm/lullenoverkoken/message

Lullen over Koken de Podcast

Lullen over Koken de Podcast

Gemaakt door: Jasper Oudshoorn Eerste aflevering: 15/05/2022

De podcast Lullen over Koken de Podcast heeft in totaal 29 afleveringen

Vorige aflevering

#19 O&N Special: Champagne, oesters en oliebollen

#19 O&N Special: Champagne, oesters en oliebollen

Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 26/12/2021

Volgende aflevering

#21 Ultieme tosti en rode dessert wijn met een bubbel?!

#21 Ultieme tosti en rode dessert wijn met een bubbel?!

Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 08-04-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#20 Oostenrijk, Tiroler Gröstl en Heinrich Naked Red

Lullen over Koken de Podcast · 25-03-2022

00:00 00:49:21