Aflevering #24 Pulpo, Polenta En Witte Rioja

#24 Pulpo, polenta en witte Rioja
· Aflevering van de podcast: Lullen over Koken de Podcast

In aflevering 24 van de podcast Lullen over Koken lullen Joost en Jasper over de octopus en witte Rioja. Hoe maak je Pulpo klaar met een goeie(?) polenta? Jasper neemt een witte wijn mee uit een gebied waar normaal meeste rode wijn vandaan komt. Joost maakt een uitstekende Pulpo klaar. Bon Appétit! Heb jij in de podcast gelul gehoord of een vraag voor de categorie de La Question du Jambon? Laat het ons weten en stuur een bericht via Instagram @lullenoverkoken of naar lullenoverkoken@gmail.com en misschien bespreken wij het de volgende aflevering! Wij dronken: Baron de Ley Tres Vinas. Wij aten: Pulpo met Polenta, zie receptuur op the gram! --- Send in a voice message: https://anchor.fm/lullenoverkoken/message

Lullen over Koken de Podcast

Lullen over Koken de Podcast

Gemaakt door: Jasper Oudshoorn Eerste aflevering: 15/05/2022

De podcast Lullen over Koken de Podcast heeft in totaal 29 afleveringen

Vorige aflevering

#23 Asperges, Hollandaise & Grüner Veltliner

#23 Asperges, Hollandaise & Grüner Veltliner

Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 06/05/2022

Volgende aflevering

#25 Paardenbiefstuk, Chinese wijn & sliptong

#25 Paardenbiefstuk, Chinese wijn & sliptong

Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 03-06-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#24 Pulpo, polenta en witte Rioja

Lullen over Koken de Podcast · 20-05-2022

00:00 00:47:14