Aflevering Pixxels: Een Omzetdoorbraak Met Een Premium Positionering® En Onvergelijkbaar Zijn In Een Wereld Vol Bureaus - 016

Pixxels: Een omzetdoorbraak met een Premium Positionering® en Onvergelijkbaar zijn in een wereld vol bureaus - 016
· Aflevering van de podcast: Marieke Pijler Podcast

Mijn klanten Valentijn Smit en Bjørn Bekkers van webbureau Pixxels maakten de afgelopen maanden een serieuze groei door.  Daar kan ik van alles over zeggen, maar dat doen ze liever zelf. Drie maanden na onze start staat er een ijzersterke positionering, een vernieuwd, krachtig aanbod én zijn hun prijzen aanzienlijk verhoogd. Klanten krijgen met dit aanbod wat ze écht nodig hebben: een website die zo'n magnetisch verhaal vertelt, dat  klanten gretig van worden.  In deze aflevering vertellen ze zelf openhartig over hun ervaring om met mij te werken. Heb je zelf een bureau/agency, doe je 1M+ en wil je dit jaar nog een topomzet draaien met je sterke positionering en groeistrategie ooit? Meld je aan voor de EMEOD: Een Merk en Omzetdoorbraak in één dag.  Meld je hier aan: https://www.brand-density.com/masterclass-merk-omzet-doorbraak/ Mijn naam is Marieke Pijler. Ik leid met een Premium Positionering® resultaatgerichte ondernemers snel richting €1.000.000 p/j en bureaus(1M+) naar een topomzet, bovenaan de markt. Ben je zelf consultant, marketeer of kennisondernemer (coach, adviseur, trainer, etc) en zoek je helderheid over jouw grote doorbraak in de markt? Let me help you out. Plan je gratis strategiegesprek hier: https://bit.ly/strategiegesprek-marieke. Ik deel dan direct het perspectief dat ik voor je zie en je eerste big move.  Ik kijk ernaar uit je te spreken!

Marieke Pijler Podcast

Marieke Pijler Podcast

Gemaakt door: Marieke Pijler Eerste aflevering: 04/04/2022

De podcast Marieke Pijler Podcast heeft in totaal 35 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Pixxels: Een omzetdoorbraak met een Premium Positionering® en Onvergelijkbaar zijn in een wereld vol bureaus - 016

Marieke Pijler Podcast · 28-06-2022

00:00 0:24:10