Aflevering #3. Waarom De Mannelijke Marketingmanager Volledig Overbodig Is (En Wat Dit Te Maken Heeft Met Empathie En De Opkomst Van #Chatgpt En Andere A.I.)

#3. Waarom de mannelijke marketingmanager volledig overbodig is (en wat dit te maken heeft met empathie en de opkomst van #ChatGPT en andere A.I.)
· Aflevering van de podcast: Marketing Update!

ChatGPT en a.i. versnelt het aantal vrouwelijke managers. Het aantal vrouwelijke managers neemt al jaren toe. Ook de vrouwelijke marketingmanagers. De mannelijke marketingmanager is op zijn retour. En dat heeft niet alleen met emancipatie en inclusief beleid te maken. We stappen over van een denkeconomie naar een gevoelseconomie. Dat is een economie waarin A.I. zich specialiseert in denken, de mens zich specialiseert in voelen en, je voelt hem al aankomen, de vrouw het gewilde geslacht is. Dat komt omdat ze van nature empathischer zijn dan mannen. Naar aanleiding van het onderzoek worden 4 strategische aanbevelingen gedaan die je als organisatie ter harte kunt nemen, om je klaar te maken voor de toekomst. Je leest de uitgeschreven versie, inclusief bronnen die gebruikt zijn, hier op LinkedIn of hier op Emerce. Happy listening! Oh.. en zijn wij nog niet verbonden met elkaar op LinkedIn? Voeg mij, Stephan Makatita, dan toe. Ik leer je graag kennen! --- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/stephan-makatita/message

Marketing Update!

Marketing Update!

Gemaakt door: Stephan Makatita Eerste aflevering: 13/03/2024

De podcast Marketing Update! heeft in totaal 7 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#3. Waarom de mannelijke marketingmanager volledig overbodig is (en wat dit te maken heeft met empathie en de opkomst van #ChatGPT en andere A.I.)

Marketing Update! · 20-02-2023

00:00 00:13:11