Aflevering Bier – Rick Kempen 3) Gastronomie

Bier – Rick Kempen 3) Gastronomie
· Aflevering van de podcast: Masterclass – Wijnstudio

Bierstijlen in de gastronomie.  De functie van glaswerk. Het effect van koolzuur op de smaakbeleving. Bijzondere bieren, wild vergiste bieren. De smaakcarroussel. Interview door Jeroen Bronkhorst.

Masterclass – Wijnstudio

Masterclass – Wijnstudio

Gemaakt door: Jeroen Bronkhorst Eerste aflevering: 28/10/2023

De podcast Masterclass – Wijnstudio heeft in totaal 8 afleveringen

Vorige aflevering

Bier – Rick Kempen 2) Smaakstijlen

Bier – Rick Kempen 2) Smaakstijlen

Maker: Jeroen Bronkhorst Datum: 30/11/2023

Volgende aflevering

Gedistilleerd 2) Alwine van Winsen

Gedistilleerd 2) Alwine van Winsen

Maker: Jeroen Bronkhorst Datum: 25-01-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Bier – Rick Kempen 3) Gastronomie

Masterclass – Wijnstudio · 30-11-2023

00:00 0:22:20