Aflevering Me-Time #20 Over De Impact Van De Eenvoudige Vraag 'Mag Het Ook Makkelijk?' Op Je Ondernemerschap, Groei En Resultaten.

Me-time #20 Over de impact van de eenvoudige vraag 'Mag het ook makkelijk?' op je ondernemerschap, groei en resultaten.
· Aflevering van de podcast: Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Ik kwam van een hele leuke netwerkmeeting, alles ging er echt letterlijk vanzelf. Prospecten kwamen gewoon naar me toe en voor ik het wist had ik een paar focussessies ingepland. Onderweg terug moest ik denken aan de vraag die een coach me ooit gesteld had. De vraag was heel eenvoudig. Wat ik wou antwoorden wist ik toen al, maar luidop en volmondig ‘ja!’ zeggen, kon ik toen gewoonweg nog niet. Vandaag is dat anders. Toen de vraag terug in me opkwam voelde ik de goesting om er meteen verder mee te gaan. En dus volgde ik mijn impuls en zette me achter de microfoon - zonder enige voorbereiding en met als enige vraag: ‘Mag het ook makkelijk? ’ Spannend vond ik het wel. Maar het enige dat echt kon misgaan was dat het me niet zou lukken en dat ik opnieuw zou moeten beginnen. Het ging niet alleen heel goed, het was ook gewoon zó leuk om te doen. Het voelde gewoon echt heel makkelijk. Bijna makkelijker dan anders. En toen de aflevering terugkwam van de editor was het bijhorende enthousiaste commentaar ‘Your best episode ever’! Heel benieuwd of jij dat ok zo ervaart! Als je deze podcast je inspireert en je graag helpt anderen te inspireren, stuur hem dan zeker ook door naar bevriende ondernemers! Of neem een screenshot, tag met @annemarievandewalle en deel hem op je Instagram Stories of andere sociale media kanalen. Vond je de aflevering leuk en heb je nog geen enthousiaste review geschreven? Deel hier je enthousiasme met toekomstige luisteraars! Gewoon vijf sterren geven gaat iets sneller en helpt natuurlijk ook! In deze aflevering hoor je me vertellen - over de vraag ‘mag het ook makkelijk?’ en waarom ze soms zo moeilijk met een volmondig ‘ja!’ te beantwoorden is. - over het experiment dat deze aflevering is en waarom het zo goed lukte. - hoe je zelf kan kijken of en hoe het makkelijker kan, zowel in je werk als ondernemer als in je leven. Links Deze links leiden naar Annemarie op Instagram, Facebook & LinkedIn Heb je een topic waar je graag een aflevering rond wil horen? Laat het dan even weten via een persoonlijk bericht op één van bovenstaande kanalen Plan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek of focussessie met Annemarie Hier vind je Me-time op I-tunes Hier vind je Me-time op Spotify

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Gemaakt door: Annemarie Van de Walle Eerste aflevering: 29/01/2023

De podcast Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers heeft in totaal 30 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Me-time #20 Over de impact van de eenvoudige vraag 'Mag het ook makkelijk?' op je ondernemerschap, groei en resultaten.

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers · 06-04-2023

00:00 00:27:15