Aflevering Dag 2 | Ontwikkelen Niet Mogelijk Middels Doorgroeien In Functie? In Deze Bespreken We Ontwikkeling In De Breedte.

Dag 2 | Ontwikkelen niet mogelijk middels doorgroeien in functie? In deze podcast bespreken we ontwikkeling in de breedte.
· Aflevering van de podcast: MensenWerk

Ontwikkelen niet mogelijk middels doorgroeien in functie? In deze podcast bespreken we ontwikkeling in de breedte. Leren en ontwikkelen moet passen bij de mogelijkheden van de organisatie. Wat we vaak zien is dat zeker in kleine wat plattere organisaties er juist heel veel mogelijkheden zijn voor ontwikkeling, qua uitdagende werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Maar er is vaak weinig ruimte om door te groeien naar een hogere functie en grote salarisstappen te maken. In deze podcast bespreken we wat je kan doen als een medewerker een hogere functie ambieert terwijl deze er niet is? We kijken hierbij naar de andere mogelijkheden van groei die WEL mogelijk zijn. ??Wil je meer weten? Ga naar https://www.hrexpertbureau.nl/. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

MensenWerk

MensenWerk

Gemaakt door: HR Expert Bureau Eerste aflevering: 05/06/2022

De podcast MensenWerk heeft in totaal 15 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Dag 2 | Ontwikkelen niet mogelijk middels doorgroeien in functie? In deze podcast bespreken we ontwikkeling in de breedte.

MensenWerk · 26-01-2021

00:00 12:54