Aflevering 09 | Bekeren Tot Het Christendom, Wonen Met Een Streng-Islamitische Vader En Het Kwijtraken Van Je Familie Met Samuel Haidari.

09 | Bekeren tot het Christendom, wonen met een streng-islamitische vader en het kwijtraken van je familie met Samuel Haidari.
· Aflevering van de podcast: Met Andere Woorden: Gesprekken met het onbekende

Dit is een nog niet eerder gepubliceerde podcast met Samuel Haidari, opgenomen in september 2021. Een gesprek die een diepe indruk op mij achterliet. Nog nooit ben ik iemand tegengekomen die zoveel nare dingen op zo'n jonge leeftijd heeft meegemaakt. Samuel vertelt zijn verhaal omdat hij het belangrijk vindt dat jonge mensen weten wat hij heeft meegemaakt. Dit gesprek gaat over het opgroeien als vluchteling in Iran, waar je zonder papieren niet naar school mag. Over het wonen met zijn streng-islamitische vader en opa. Over Samuel's moeder die door zijn vader werd gedwongen om haar huis en man te verlaten. Over hoe zijn moeder langzamerhand steeds meer in aanraking komt met het Christendom en hij ook. En de uiteindelijke beslissing van zijn moeder om met hem en zijn broertjes te vluchten uit Iran. Het gesprek gaat verder naar het moment waarop hij zijn familie kwijtraakt bij de Turkse grens en alleen verder gaat.

Met Andere Woorden: Gesprekken met het onbekende

Met Andere Woorden: Gesprekken met het onbekende

Gemaakt door: Melanie Kamping Eerste aflevering: 30/08/2023

De podcast Met Andere Woorden: Gesprekken met het onbekende heeft in totaal 18 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

09 | Bekeren tot het Christendom, wonen met een streng-islamitische vader en het kwijtraken van je familie met Samuel Haidari.

Met Andere Woorden: Gesprekken met het onbekende · 18-10-2022

00:00 00:43:02