Aflevering Hoe Gebruik Jij Taal Tijdens Seks? Gebruik Je Het Om Je Partner Te Sturen Of Juist Om Je Seksbeleving Te Verdiepen?

Hoe gebruik jij taal tijdens seks? Gebruik je het om je partner te sturen of juist om je seksbeleving te verdiepen?
· Aflevering van de podcast: Met de billen bloot, andere kijk op seks en relaties

Hierin speelt het hoofd wederom een grote rol zoals Tania vaker aanhaalt in haar podcasts. Praat je vanuit het hoofd tegen je partner of vanuit je gevoel? Vanuit verbinding of vanuit het hoofd die zich bemoeit met de vrij partij? Durf jij als vrouw aan te geven wat je fijn vindt? In deze podcast dit Tania haar eigen ervaring rondom taal, op welke manier zij wel of juist niet gebruik maakt van taal tijdens seks en ontdek je welke manieren er zijn hoe je kunt communiceren met je partner als je voelt dat de verbinding weg is, zonder dat het moment dan verloren is gegaan. Uiteindelijk gaat seks om plezier, verbinding en intimiteit. Maar daar kunnen blokkades en oude pijnen overheen liggen die ervoor zorgen dat jullie stagneren tijdens seks. Er zijn liefdevolle manieren naar het loslaten en het opruimen van blokkades. Met de inzichten van Tania kun je hier al grote stappen in maken.

Met de billen bloot, andere kijk op seks en relaties

Met de billen bloot, andere kijk op seks en relaties

Gemaakt door: Tania Mulder Eerste aflevering: 10/04/2022

De podcast Met de billen bloot, andere kijk op seks en relaties heeft in totaal 31 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Hoe gebruik jij taal tijdens seks? Gebruik je het om je partner te sturen of juist om je seksbeleving te verdiepen?

Met de billen bloot, andere kijk op seks en relaties · 12-05-2022

00:00 0:21:12