Aflevering Frans Hoek Over De Veranderende Keepersrol, Louis Van Gaal En Video-Analyse (Deel 1) | Met Open Vizier | S03e57

Frans Hoek over de veranderende keepersrol, Louis van Gaal en video-analyse (deel 1) | Met open vizier | S03E57
· Aflevering van de podcast: Met open vizier

In deze aflevering van Met Open Vizier spreken we keeperstrainer Frans Hoek! De oud-keeper maakte naam als expert op keepersgebied en was onder meer coach bij Manchester United, Barcelona, Bayern München en Oranje. Interessant om eens een ander perspectief te horen. We mochten opnemen bij Frans en alleen al zijn verzameling shirts, schoenen en een replica van de cup met de grote oren was al voer genoeg om over te praten. In deze podcast gaat het over hoe Frans kijkt naar de rol van keepers. Het belang van de 1, die voor een systeem als 4-3-3 gezegd zou moeten worden. Die rol is veranderd, de keeper voetbalt steeds meer mee, maar ook reddingstechnisch zijn er veranderingen. Frans vertelt uitgebreid over zijn leerweg als coach. De dingen die hij leerde van verschillende coaches, maar ook de ervaring die hij opdeed, waarmee hij zichzelf bijschoolde. Interessant om deze leerweg te volgen van iemand die bij de grootste clubs ter wereld heeft gewerkt. Veel luisterplezier! Volg ons ook op onze socials! Twitter: @metopenvizier_ Instagram: @metopenvizierpodcast TikTok: @fcafkicken Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Met open vizier

Met open vizier

Gemaakt door: Alex Pastoor & Bruno Bobbink Eerste aflevering: 08/05/2022

De podcast Met open vizier heeft in totaal 120 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Frans Hoek over de veranderende keepersrol, Louis van Gaal en video-analyse (deel 1) | Met open vizier | S03E57

Met open vizier · 03-04-2024

00:00 01:17:59