Aflevering Actie, Tips En Vooroordelen. Wat Kan Je Doen Om Vandaag Nog Inclusie En Diversiteit In Je Organisatie Te Brengen?

Actie, tips en vooroordelen. Wat kan je doen om vandaag nog inclusie en diversiteit in je organisatie te brengen?
· Aflevering van de podcast: Mirjam Koornneef lifestyle

In deze korte aflevering geeft Stefan wat tips hoe je zelf kunt starten met een cultuurverandering in je organisatie. Het begint toch met een team van medewerkers die een paar uur per week de tijd krijgen om met inclusie en diversiteit aan de slag te gaan. Bijeenkomsten organiseren over bepaalde onderwerpen omtrent inclusie en diversiteit of bepaalde groepen vormen helpt. Stefan geeft ons ook het advies om een vooroordelen test te doen. Deze maakt ons bewust van onze oordelen en vooroordelen. Maak hiervan een analyse, deel deze tijdens een vrijdagmiddag borrel en je hebt genoeg stof tot nadenken en praten. Wil je meer van dit soort afleveringen en of heb je tips of adviezen? Stuur ons een mail: info@equalrecruitment.nl of bel met Mirjam Koornneef 0650227495

Mirjam Koornneef lifestyle

Mirjam Koornneef lifestyle

Gemaakt door: Mirjam Koornneef Eerste aflevering: 10/07/2022

De podcast Mirjam Koornneef lifestyle heeft in totaal 56 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Actie, tips en vooroordelen. Wat kan je doen om vandaag nog inclusie en diversiteit in je organisatie te brengen?

Mirjam Koornneef lifestyle · 02-04-2024

00:00 00:07:16