Aflevering 14. Ervaringsverhaal: Het Verhaal Van Mijn Klant Maartje. Zij Verloor Haar Zoontje Dex Na Een Zwangerschap Van 23 Weken.

14. Ervaringsverhaal: Het verhaal van mijn klant Maartje. Zij verloor haar zoontje Dex na een zwangerschap van 23 weken.
· Aflevering van de podcast: Miskraampraat

In deze aflevering spreek ik met Maartje. Begin 2022 was zij mij onder begeleiding, nadat ze in januari 2021 haar zoontje Dex verloor na 23 weken zwangerschap. In dit gesprek spreken we over de tijd voor, tijdens en na haar bevalling. Hoe heeft ze deze tijd beleefd? Welke keuzes heeft ze gemaakt? Hoe heeft haar zoontje Dex nu een plekje in haar gezin. Je hoort het allemaal in deze aflevering. Wil je napraten over wat je gehoord hebt? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Dit kan via insta @madelon_miskraamdeskundige of via mijn site www.mijnmoederkracht.nl. Maartje maakt nu samen met haar zus armbandjes voor ouders en dus ook voor ouders die een kindje verloren zijn. Je vindt hen via insta @jouwlieveling.

Miskraampraat

Miskraampraat

Gemaakt door: Madelon van Uffelen Eerste aflevering: 05/09/2022

De podcast Miskraampraat heeft in totaal 22 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

14. Ervaringsverhaal: Het verhaal van mijn klant Maartje. Zij verloor haar zoontje Dex na een zwangerschap van 23 weken.

Miskraampraat · 16-11-2022

00:00 01:01:58