Aflevering Kraamverhaal: Charlotte Maas - Het Vierde Trimester - Slaapcoach - Omgaan Met Huilen - Intense Maar Mooie Tijd.

KRAAMVERHAAL: Charlotte Maas - Het vierde trimester - Slaapcoach - Omgaan met huilen - Intense maar mooie tijd.
· Aflevering van de podcast: Mom & co - de podcast

Charlotte Maas vloog door de zwangerschap en bevalling net zoals ze door het leven vliegt; vol energie en bevlogenheid. Toch is de kraamtijd en de periode daarna intens en pittig, maar geniet en leert ze van haar nieuwe leven als moeder. Charlotte vertelt heel open en eerlijk over haar beleving van de eerste maanden met hun zoontje Siem. De podcastaflevering is onderdeel van onze online cursus: 'Het Vierde Trimester'. Een cursus die wat ons betreft een must is om al tijdens de zwangerschap samen met je partner te volgen, zodat de transitie naar jullie nieuwe rol als ouders een stuk soepeler en gelijkwaardiger zal verlopen. Wil jij ook een zwangerschapscursus van Mom & co volgen? Ga naar www.momenco.nl en vind ons op instagram: https://www.instagram.com/mom_en_co/

Mom & co - de podcast

Mom & co - de podcast

Gemaakt door: Mom & co Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast Mom & co - de podcast heeft in totaal 24 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

KRAAMVERHAAL: Charlotte Maas - Het vierde trimester - Slaapcoach - Omgaan met huilen - Intense maar mooie tijd.

Mom & co - de podcast · 18-01-2022

00:00 00:37:25