Aflevering #4 Deel 2/2 - Over Telefoongebruik, Testosteron Pubers, Guillain-Barré Syndroom En Zelf-Opvoeden, Met Lara Werps

#4 Deel 2/2 - Over Telefoongebruik, Testosteron Pubers, Guillain-Barré Syndroom en Zelf-Opvoeden, met Lara Werps
· Aflevering van de podcast: Mom Life Crisis

In het tweede deel van het gesprek met Lara gaan we dieper in op het leven thuis met vier puberzoons. Welke regels zijn er rondom het gebruik van smartphones? Hoe pak je seksuele voorlichting aan? Hoe is het als vrouw in een huishouden vol mannen? Lara vertelt ook over de ziekte van haar man: Guillain-Barré Syndroom. Een zeldzame ziekte die jaarlijks in Nederland slechts 200-300 man treft. Deze ziekte verlamd patiënten vrijwel volledig in korte tijd. Hoe was het voor het gezin dat hun vader ineens ernstig ziek werd? Voor Lara werd het alle ballen in de lucht houden, wat niet altijd lukte. Hoe ze heeft gevochten als leeuwin om haar gezin te beschermen en wat het haar gekost heeft hoor je in deze aflevering, waar we bovendien ook nog even in gaan op de vraag: waarom willen vrouwen toch alles kunnen?

Mom Life Crisis

Mom Life Crisis

Gemaakt door: Mom Life Crisis Eerste aflevering: 06/08/2023

De podcast Mom Life Crisis heeft in totaal 7 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#4 Deel 2/2 - Over Telefoongebruik, Testosteron Pubers, Guillain-Barré Syndroom en Zelf-Opvoeden, met Lara Werps

Mom Life Crisis · 25-08-2023

00:00 00:36:37