Aflevering S1e3: Tussen Wilskracht En Vertwijfeling: Sofie

S1E3: Tussen wilskracht en vertwijfeling: Sofie
· Aflevering van de podcast: Momentopnames

Sofie was lang een hardwerkende vrouw in de zorg en ook een toegewijde moeder van drie kinderen. Door wat tegenslagen, maar ook een ingebakken onrust, raakte ze meer en meer gehecht aan de roes van de alcohol. Misschien was de onrust het gevolg van het feit dat ze alles té goed wilde doen. Dat het nooit goed genoeg kon zijn.

Het ging van kwaad naar erger en Sofie werd een probleemdrinker. En wat stiekem gebeurde, werd zichtbaar, ook voor haar kinderen. Sofie zag geen andere optie meer dan zich te laten opnemen. In deze momentopname horen we een vrouw die, met veel volharding, er alles aan doet om terug de juiste weg te vinden. Presentatie en productie: Jeroen Franssens Muziek: Ben Venesoen Eindredactie: Dries Vermeulen, Sam Feys Deze podcastreeks kwam tot stand met de steun van VAF/Mediafonds en de Vlaamse Gemeenschap. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Momentopnames

Momentopnames

Gemaakt door: De Morgen Eerste aflevering: 09/11/2023

De podcast Momentopnames heeft in totaal 7 afleveringen

Vorige aflevering

S1E2: De laatste halte: Anne en haar moeder

S1E2: De laatste halte: Anne en haar moeder

Maker: De Morgen Datum: 15/11/2023

Volgende aflevering

S1E4: Op zoek naar de juiste weg: Ayda

S1E4: Op zoek naar de juiste weg: Ayda

Maker: De Morgen Datum: 29-11-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S1E3: Tussen wilskracht en vertwijfeling: Sofie

Momentopnames · 22-11-2023

00:00 00:20:37