Aflevering S1e6: De Berg: Froya En Marc

S1E6: De berg: Froya en Marc
· Aflevering van de podcast: Momentopnames

Froya en haar tweede man Marc hadden een bloeiende koffiebar in Antwerpen, gekend tot in de wijde omtrek. Als fervente bergliefhebbers ontdekte het koppel, ergens diep in Franse Alpen een plek waar ze spontaan verliefd op werden. En daar, helemaal weg van elke beschaving, stond zowaar een bergwand te koop. Moe van de stadsdrukte beslisten ze een volledige bergwand op te kopen en meteen de veilige haven van de koffiebar los te laten.

De droom en het doel is om de oude ruïne die er nog staat, om te bouwen tot een permanente woonst. Van de enorme lap grond willen ze een natuurcamping maken. De eerste boekingen van kampeerders zijn al binnen, ook al hebben ze nog tonnen werk voor de boeg.

Froya heeft twee kinderen uit een vorige huwelijk en voorlopig reist ze nog maandelijks heen en weer. In de periode van deze opnames staat Froya op het punt om terug af te reizen naar haar geliefde Alpen en vooral haar man Marc. Presentatie en productie: Jeroen Franssens Muziek: Ben Venesoen Eindredactie: Dries Vermeulen, Sam Feys Deze podcastreeks kwam tot stand met de steun van VAF/Mediafonds en de Vlaamse Gemeenschap. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Momentopnames

Momentopnames

Gemaakt door: De Morgen Eerste aflevering: 09/11/2023

De podcast Momentopnames heeft in totaal 7 afleveringen

Vorige aflevering

S1E5: Met vallen en opstaan: Sigrid

S1E5: Met vallen en opstaan: Sigrid

Maker: De Morgen Datum: 06/12/2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S1E6: De berg: Froya en Marc

Momentopnames · 13-12-2023

00:00 00:22:02