Aflevering Money Makes The World Go Round: Hoe Jacqueline Van Den Ende 200 Miljoen Euro Voor Klimaatoplossingen Ophaalde

Money makes the world go round: hoe Jacqueline van den Ende 200 miljoen euro voor klimaatoplossingen ophaalde
· Aflevering van de podcast: Morele ambitie, de podcast

Jacqueline van den Ende weet als ondernemer maar al te goed dat geld voor veel mensen een graadmeter van succes is. Maar wat als dat anders kan?   Jacqueline wil ‘een nieuw perspectief op geld’ creëren: niet als doel op zich, maar als middel om de wereld te verbeteren. En ze voegt daad bij woord: Carbon Equity, haar knalgroene investeringsplatform, haalde in drie jaar al 200 miljoen euro op voor bedrijven die aan klimaatoplossingen werken.   “Ik zie geld als de dirigent van het orkest”, vertelt Jacqueline. “Met Carbon Equity heb ik de mogelijkheid om te sturen waar het geld heengaat en te zorgen dat de juiste dingen gebeuren.”   Wil je meer weten over morele ambitie? ?? Bekijk de site van The School for Moral Ambition om inspirerende mensen te ontdekken en meer te leren over onze programma’s. ?? Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van initiatieven, vacatures en verhalen.   Links bij de aflevering ?? Lees het profiel van Jacqueline voor The School for Moral Ambition ?? The Sixth Extinction, door Elizabeth Kolbert ?? Carbon Equity   Artwork door Momkai. Veel dank aan Detail voor de studio locatie en de software. Montage door Marius Kooij, met muziek van Six Feet High.

Morele ambitie, de podcast

Morele ambitie, de podcast

Gemaakt door: The School for Moral Ambition Eerste aflevering: 12/04/2024

De podcast Morele ambitie, de podcast heeft in totaal 5 afleveringen

Vorige aflevering

Trailer: Morele ambitie, de podcast

Trailer: Morele ambitie, de podcast

Maker: The School for Moral Ambition Datum: 09/04/2024

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Money makes the world go round: hoe Jacqueline van den Ende 200 miljoen euro voor klimaatoplossingen ophaalde

Morele ambitie, de podcast · 19-04-2024

00:00 55:00