Aflevering Namen & Rugnummers Match Talk Fc Utrecht - Nec 1-0: 'Iqbal En Bozdogan Een Combi Om Aan Te Ergeren'

Namen & Rugnummers Match Talk FC Utrecht - NEC 1-0: 'Iqbal en Bozdogan een combi om aan te ergeren'
· Aflevering van de podcast: Namen & Rugnummers U Match Talk

FC Utrecht had tegen NEC vrijwel de hele wedstrijd de overhand, maar in de tweede helft drukte de thuisploeg dat ook uit in kansen en één treffer: 1-0. In deze podcast komt de wedstrijd uitgebreid voorbij waaronder ook de wijzigingen in de opstelling en de twee wijzigingen in de rust.  Verslaggever René van den Berg sprak met de man van de assist Souffian el Karouani, invaller Ryan Flamingo en trainer Ron Jans. Oud-voetballer Robbie Alflen analyseert de wedstrijd én de interviews.