Aflevering S E1: Hekkensluiters #10: Geniale Gek Lamkel Zé, Waarom Peter Gruwelde Bij City-United En Wat Doet Van Gaal Met Cillessen?

S E1: Hekkensluiters #10: Geniale gek Lamkel Zé, waarom Peter gruwelde bij City-United en wat doet Van Gaal met Cillessen?
· Aflevering van de podcast: Neutrale Kijkers

Geen nieuwe Neutrale Kijkers, maar Peter en Yordi wilden (geheel vrijwillig) toch even wat van zich laten horen. Luister naar de nieuwe aflevering van Hekkensluiters! Yordi sprak met Burak Yilmaz, Jan ging op huizenjacht en zoekt advies, Danielle kronkelde eigenlijk overal langs en Peter gruwelde bij City-United. Verder bespreken we in deze aflevering de goals van Erling Haaland, het 'verdedigen' van FC Volendam en het rare gedrag van Jasper Cillessen. Verder richten we een standbeeld op voor Didier Lamkel Zé én tipt Yordi eindelijk eens niet een wedstrijd van Galatasaray. # Hekkensluiters is een Dag en Nacht podcast die wordt gemaakt door Yordi Yamali, Danielle Kliwon, Jean-Paul Rison, Jan Bavinck, Peter Buurman en Michel Doodeman. # Meepraten kan via Twitter en Instagram. # Hekkensluiters wordt mede mogelijk gemaakt door TOTO. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Neutrale Kijkers

Neutrale Kijkers

Gemaakt door: Yordi Yamali, Peter Buurman & Dag en Nacht Media Eerste aflevering: 07/12/2019

De podcast Neutrale Kijkers heeft in totaal 216 afleveringen

Vorige aflevering

S E1: TRAILER: Hekkensluiters

S E1: TRAILER: Hekkensluiters

Maker: Yordi Yamali, Peter Buurman & Dag en Nacht Media Datum: 03/02/2022

Volgende aflevering

Hekkensluiters WK 2022: Waar was Arno?

Hekkensluiters WK 2022: Waar was Arno?

Maker: Yordi Yamali, Peter Buurman & Dag en Nacht Media Datum: 20-11-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S E1: Hekkensluiters #10: Geniale gek Lamkel Zé, waarom Peter gruwelde bij City-United en wat doet Van Gaal met Cillessen?

Neutrale Kijkers · 03-10-2022

00:00 01:04:25