Aflevering Breaking News! Ideal Gaat Met Overname Door Epi Europees Avontuur Aan. Daniel Van Delft, Ceo Currence Ideal Aan Het Woord.

Breaking news! iDEAL gaat met overname door EPI Europees avontuur aan. Daniel van Delft, CEO Currence iDEAL aan het woord.
· Aflevering van de podcast: Nieuwe Knikkers

iDEAL, de Nederlandse online betaalstandaard. Waarschijnlijk heb je het deze week nog gebruikt voor een online aankoop of betaling van een factuur. En EPI, de European Payments Initiative, met het plan om DE digital wallet te worden van Europa. Een match made in heaven. Deze win-win is nu bezegeld met de (voorgenomen) overname van iDEAL door EPI. Wat betekent deze overname? Is in Amsterdam de champagne ontkurkt? Hoe gaat het nu verder met het nieuwe iDEAL? En wat zijn de voordelen voor de iDEAL-gebruikers? Daniel van Delft, CEO van Currence iDEAL, vertelt de nieuwsgierige Nieuwe Knikkers de ins en outs! Meer lezen? iDEAL | Online betalen via je eigen bank Changing the way Europe pays (epicompany.eu) ------------- Deze aflevering is mede-mogelijk gemaakt door Endava, software engineering for a digital age.

Nieuwe Knikkers

Nieuwe Knikkers

Gemaakt door: Arlette Broex & Gertjan Rösken Eerste aflevering: 21/08/2022

De podcast Nieuwe Knikkers heeft in totaal 106 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Breaking news! iDEAL gaat met overname door EPI Europees avontuur aan. Daniel van Delft, CEO Currence iDEAL aan het woord.

Nieuwe Knikkers · 25-04-2023

00:00 00:24:03